Over Haykanach

Tegenwoordig hoor je veel mensen spreken over het Shamanisme. Maar wat doet een Shaman nou eigenlijk? Wat doet Hayka nou precies om mensen te genezen? Als eerst is het belangrijk te weten dat een Shaman heel dicht bij de natuur staat. Hij of zij respecteert het leven in al zijn facetten. Een Shaman word je niet zomaar, ergens zit het diep in je. Het is ook een lang proces voordat men zich Shaman kan noemen. In mijn geval heb ik mijn inwijdingen vele jaren geleden gekregen op Noord Amerikaanse bodem.

Inmiddels ben ik al meer dan dertig jaar Shaman, waarvan ik nu vijfentwintig jaar praktiserend ben. Wat doe ik nou eigenlijk als Shaman? Als eerste sta ik dicht in contact met mijn spirithelpers. Hayka is mijn gids,. Hij helpt mij bij genezingen, geeft mij raad en laat mij de juiste woorden spreken naar iemand  wanneer het gaat om een heling of kijkt in jouw toekomst om de dingen in je leven anders aan te pakken. Een Shaman staat voortdurend in contact met zijn Spirithelpers en hoort wat nodig is om jou te helpen in de voetstappen van je leven. Hayka bekijkt nooit iemand als ziek, maar hij geeft altijd aan of iemand zich in een bepaalde onbalans  bevindt. Dit is echter nodig voor zijn of haar eigen spirituele groei en heling. Hieronder heb ik een voorbeeld gemaakt wat een Shaman zoal voor je kan betekenen.

Een Shaman helpt iemand bij:

 • Werken met kruiden en kruidenremedies geven tegen aandoeningen. ( Je68279919_s bent ook een medicijnman of vrouw).
 • Onverwerkt verdriet
 • Onverklaarbare pijn opzoeken en genezen.
 • Onrust weghalen waar men geen verklaring voor kan vinden
 • De reden opzoeken waarom jij voortdurende pech hebt je leven.
 • Constant het gevoel hebben dat iemand contact met je zoekt uit de geestenwereld een Shaman geeft dan de boodschap door.
 • Hij of zij luistert ook naar boodschappen die een overledene wenst door te geven aan jou.
 • Onverklaarbare ziektes opzoeken en kijkt hoe men hiervan kan genezen. Dit gaat om geestelijke ziektes en lichamelijke ziektes.
 • Een overledene de weg begeleiden naar het hiernamaals
 • Psychische klachten behandelen door de oorzaak te zoeken in het verleden, vorige levens.
 • Vragen over de weg naar de toekomst, beslissingen die moeilijk vallen in ondersteunen.
 • Een Shaman werkt met jouw en zijn voorouders en bekijkt het effect daarvan in je leven.
 • Wegsturen van slechte geesten. Huizen en ruimtes reinigen.

Een Shaman behoort over het algemeen aardig op de hoogte te zijn van de werking van kruiden en heling in al zijn facetten. Zelf heb ik een medische achtergrond, waardoor ik niet onbekend ben met diverse medische aspecten. Ook kan ik zodanig mensen ondersteunen in hun ziekte en zelfs het genezingsproces versnellen of iemand beter maken waar de medische wetenschap vaak geen antwoord meer op heeft.

Bottle of essential oil with herb holy basil leaf, rosemary,oreg

Dit komt omdat een Shaman een aandoening van een heel andere kant bekijkt. Geestelijk, lichamelijk, mentaal en op zielsniveau. We werken met de elementen uit de natuur maar ook met de elementen vanuit het geestenrijk. Dat maakt het Shamanisme zo krachtig. Een arts bekijkt alleen de ziekte en een Shaman kijkt naar de oorzaak van de ziekte in alle vormen. Dit doet hij zowel geestelijk als lichamelijk. Natuurlijk is de eerste weg altijd naar de arts. Je biedt een feitelijke ondersteuning aan de medische wetenschap en probeert deze aan te vullen.

Naast dat ik een praktiserende Shaman ben draag ik sinds kort ook mijn kennis over aan mensen die zich hiertoe geroepen voelen. Daar geef ik cursussen en workshops in. Deze workshops en cursussen kunt u bekijken op mijn “workshops“. Op deze pagina kunt u alle verdere informatie terug vinden over de workshops en cursussen. Mijn kosten houd ik laag omdat ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om dit te leren. Het mag niet zo zijn dat het alleen weggelegd is voor de beter gesitueerde onder ons.

Entiteiten & Demonen

Hayka heeft ruim ervaring in het weghalen van Entiteiten. Entiteiten hebben we in veel soorten en maten. Hier staan mensen vaak niet bij stil. Soms komen er mensen op de praktijk die al tientallen jaren last hebben hiervan. Dagelijks wordt ik hiermee geconfronteerd.

Het volgende stadium van Entiteiten zijn demonen. Ook hier heb je veel gradaties in. Het heeft ook vaak te maken met vloeken of vervloekingen. Maar ook het oplopen van slechte energieën. Demonen krijg je niet zomaar, daar gaat eerst heel wat aan vooraf. Wanneer je wanhopig bent, dan zou Hayka u hiermee kunnen helpen.

Natuurlijk kunt u hier bij mij een afspraak voor maken.

thumbnail_Hayka & Wiya Waka Color Original (73)

Bekijk nu onze 6e VLOG van de School of Hayka

 

Al onze VLOGS van de School Of Hayka kunt terug kijken via onderstaande link:

https://www.youtube.com/channel/UCOq0V-C-CPqkKO_2CI8SQWA