Studie Medicijnwiel

Het Medicijnwiel is al heel oud en zeker bekend bij de Native Americans. Het is een communicatiemiddel met de Spirits maar ook met jezelf. Het verteld je wie je bent en wat je aan bepaalde dingen moet doen. Een Medicijnwiel is een manier waarop je iemand of jezelf heelt op een eeuwenoude manier. Niemand weet precies hoe oud dit wiel is. Wat we wel weten is dat dit absoluut werkt.

Er zijn veel manieren om jezelf in verbinding te leren staan met het wiel. Je kunt uit het wiel lezen wie je bent en waar je naar toe gaat wanneer je in dezelfde modus blijft doorgaan. Wil je leren over hoe het Medicijnwiel nu echt werkt en wil je verstaan wat dit wiel aan jou verteld, dan is deze studie absoluut iets voor jou! Je leert dan alle praktische vormen van het wiel kennen en beleven. Je kunt hem gebruiken voor je eigen praktijk, of op de beurs ermee gaan werken welke een paar van mijn studenten al doen.

Het is verrassend wat en hoe je mensen hiermee kunt helen.

Denk aan;

  • Burn-out
  • Stemmingsstoornissen
  • Verslavingen
  • Lichamelijke ongemakken
  • Vorige levens inzien en verwerken
  • Voeding

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van het Medicijnwiel.

Hayka heeft een unieke methode vanuit het Medicijnwiel ontwikkeld, zodat iedereen dit kan leren. Het is niet eenvoudig, omdat je moet gaan denken als het Medicijnwiel, maar zeker niet onmogelijk.

Wil je hier meer over weten, dan kun je contact met mij opnemen, maar ook kun je kijken naar onderstaand YouTube filmpje. Hierin vertel ik je over de mogelijkheden van het wiel.

De studie bestaat uit 10 lessen, hierna kun je verder gaan voor nogmaals met 10 lessen, dan ben je een specialist. De studie worden gegeven eind april, eind september en januari. Je kunt kiezen voor een 10-daagse studie. Een twee wekelijkse studie waarvan 2 dagen in het weekend vallen. Of 1 keer per maand op een woensdagavond of donderdagavond. Wanneer je kiest voor de avonden dan bestaat de studie uit 20 lessen.

De kosten voor deze studie zijn 1800 euro voor de eerste 10 lessen en 2200 euro voor de volgende 10 lessen als men dit wenst te volgen. Studiemateriaal is bij de prijs inbegrepen. Je ontvangt stenen, een medicijnwiel en een studieboek met bijbehorende leggingen. Een les duurt een hele dag van 9.30 tot 17.30 uur. Lunch is hierbij inbegrepen.