Wie is Hayka?

 

Hayka is de naam van mijn gids en mijn levensweg. Het is onder zijn naam dat ik werk omdat ik niets doe zonder zijn toestemming. Door hem ben ik Shaman geworden. Het is mijn idee en verlangen om alles door te gegeven wat hij aan mij geleerd heeft.

Iedereen is welkom om kennis te maken met zijn uitspraken en idee├źn over het leven. Als persoon ervaar ik Hayka als de meest fantastische gids. Wat hij mij laat zien over het leven en de oplossingen die hij geeft, wil ik niet alleen voor mijzelf houden. Dit is de opdracht die Hayka mij heeft meegegeven.

Daarnaast werk ik met mijn spirits, mijn krachtdieren en Ancestors. Wenst u ook kennis te maken met het Sjamanisme of wilt u er meer over weten, dan kan ik bij u langs komen. Vindt u dit een te grote drempel, dan mag u altijd meerdere mensen bij u thuis uitnodigen waardoor ik langs kom. Ook geef ik bij voldoende belangstelling lezingen over mijn ervaring in het Sjamanisme. Maar ook vertel ik u over mijn benadering om bij de mensen hun hart te komen.